Garage Service Vermaere in Brasschaat (Antwerpen),

specialist voor het totaalonderhoud van alle automerken

 

Totaalpakket

 

Om onvoorziene kosten te vermijden en om uw wagen perfect af te stellen, laat u uw onderhoud uitvoeren bij Garage Service Vermaere. We zijn hét adres voor het totaalonderhoud van uw wagen in Brasschaat en omgeving.

 

Met onze totaalpakketten mag u gerust zijn: we kijken alles na, van de batterijen en de banden tot de motor en de remmen. Zo gaat u altijd veilig en zonder problemen de weg op.

De beste kwaliteit aan de scherpste prijs

Onze techniekers zijn op de hoogte van de meest recente evoluties op het gebied van technologie en onderhoud.

 

Dankzij hun ervaring,de hoogtechnologische uitrusting van onze garage en de regelmatige bijscholing voeren we elke diagnose en herstelling nauwkeurig uit – zonder overbodige tussenkomsten. Het resultaat? Een scherpe prijs en een correcte opvolging van uw wagen.

Volledige service zonder tijdverlies

U vertrouwt dagelijks op uw wagen. Om het ongemak bij een defect aan uw wagen zo klein mogelijk te houden, engageren we ons bij Garage Service Vermaere om u snel en efficiënt uit de nood te helpen.

 

Contacteer ons meteen voor een afspraak.

 

Eerlijke service zonder addertjes onder het gras

Eerlijke service is bij Garage Service Vermaere het ordewoord. Daarom vervangen we alleen onderdelen als het echt nodig is én voeren we reparaties enkel uit met uw uitdrukkelijke toestemming.

Keuring

Wij maken uw wagen klaar om de strengste technische keuring te doorstaan. Om u zoveel mogelijk tijd te besparen, rijden wij met uw wagen naar de technische controle indien u dat wenst.

Onze diensten

U kunt bij ons een afspraak maken voor het totaalonderhoud van uw wagen of voor de periodieke controle. We onderhouden ook specifieke onderdelen, zoals de airco. Bij elk onderhoud voeren we een elektrische diagnose van uw voertuig uit. Ook uw lpg-systemen worden door ons nagekeken.