Voor onderhoud en herstellingen aan uw wagen

vertrouwt u op Garage Service Vermaere in Brasschaat (Antwerpen)

 

Het onderhoud aan en de herstelling van uw wagen moet grondig gebeuren. U zet maximaal in op veiligheid. Daarom laat u alles tot in de puntjes nakijken en herstellen bij Garage Service Vermaere in Brasschaat (provincie Antwerpen), uw garagist met 20 jaar ervaring in de garage sector.

We doen een volledige check-up van uw auto, van de banden tot het koetswerk. Maar ook de motor, de remmen, de uitlaat en de filters worden tot in de kleinste details gecontroleerd op hun werking.

Wij bieden een eerlijke service en gaan alleen over tot de vervanging van onderdelen als het echt nodig is – en enkel met uw toestemming.

Behoud uw waarborg, betaal minder

Bij Garage Service Vermaere gebruiken we enkel onderdelen van originekwaliteit. Op die manier blijft uw wagen gewaarborgd door de constructeur. U hoeft niet meer te vertrouwen op die dure concessiehouder voor herstellingen en onderhoud. U kiest zorgeloos én ongebonden voor de beste prijs-kwaliteitverhouding*.

Bij ons kunt u terecht voor:

  • totaalpakketten in onderhoud
  • herstellingen van alle merken
  • plaatsing, controle en onderhoud van lpg-systemen
  • nazicht en herstelling van auto-elektriciteit en –elektronica
  • elektronische diagnose van uw voertuig
  • herstellen en vervangen van banden
  • onderhoud en herstelling van het airco systeem
 

Kom vandaag nog langs voor een grondig nazicht van uw wagen.

*Wist u dat dit wettelijk zo bepaald is? De wettelijke garantietermijn van 2 jaar blijft behouden, zelfs na tussenkomsten uitgevoerd door garages buiten het erkende constructeurs netwerk. Deze tussenkomsten worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst en met respect voor de aanbevelingen van de constructeur. Bepaalde werkzaamheden kan de constructeur wel binnen het eigen netwerk uitvoeren, zoals technische terugroeping, gratis onderhoud of tussenkomst binnen de waarborg. Deze wet is van toepassingen vanaf de eerste dag dat u uw wagen in gebruik neemt, voor alle onderhoudstussenkomsten en herstellingen – ook de geplande nazichten.

 

**Wettelijke gelijkvormigheidsgarantie, eventueel verlengd, conform paragraaf 69 van de aanvullende richtsnoeren (2010/C 138/05) betreffende verticale beperkingen in overeenkomsten voor de verkoop en herstelling van motorvoertuigen en voor de distributie van reserveonderdelen voor motorvoertuigen - PBEU – 28/05/2010.